Martijn Buijtenhek

Pasted Graphic 1

Mijn naam is Martijn Buijtenhek en sinds 2008 ben ik, samen met mijn vrouw Sandra eigenaar van Dierenkliniek Oostgaarde.
Ik ben dagelijks aanwezig op de kliniek en hierdoor het vaste gezicht achter de receptie. U kunt met al uw vragen bij mij terecht, mijn speciale interesses liggen op het gebied van voortplanting, gewichtsbeheersing, junior begeleiding en gebitten.
Mijn vrije tijd besteed ik graag aan onze dochter Pien, onze honden en als er nog een klein beetje tijd overblijft….. aan karpervissen!


Sandra Hertogh

Pasted Graphic

Welkom op onze website! Ik ben Sandra Hertogh en samen met Martijn de trotse eigenaar van Dierenkliniek Oostgaarde.
Sinds 1995 ben ik werkzaam als paraveterinair, in het verleden in diverse klinieken in het westen van Nederland.
Binnen onze kliniek is o.a. het management, de protocollering, H & R en de algemene (administratieve) organisatie mijn taak.
Op de werkvloer ben ik vooral te vinden in de operatie kamer en de opname, waar ik de zorg voor onze patiënten op mij neem.
Daarnaast ben ik de trotse moeder van onze dochter Pien!
Al onze vrije tijd wordt besteed aan onze Dalmatische Honden, waarmee wij een actief (buiten-) leven leiden, tentoonstellingen bezoeken en van tijd tot een nestje mee fokken.Wendy Roomer

foto (1)


Mijn naam is Wendy Roomer en in 2011 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als gezelschapsdierenarts. Na bij een aantal verschillende praktijken in het westen van het land gewerkt te hebben, ben ik terecht gekomen bij Dierenkliniek Oostgaarde.
Het contact met mens en dier en de afwisseling in de dagelijkse werkzaamheden maken dierenarts een leuk beroep. Zo ben je niet alleen huisarts, maar bijvoorbeeld ook tandarts, chirurg en soms ook een beetje psycholoog.
Mijn hondje Maxa gaat altijd met mij mee naar de praktijk. En thuis maakt poes Kruimel de beestenboel compleet. In mijn vrije tijd zoek ik graag de natuur op, zowel in binnen als buitenland. Verder sport ik graag en houd ik erg van koken.